Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.04.2018

Kompania PASE shpall konkurs në gjithë territorin e Kosoves për: Agjent tregetar per shitjen e produkteve shendetesore


Kushtet:

•Te ketë aftësi të mira komunikimi

•Energji dhe kreativitet gjatë punës

•Patent shofer-kategoria B

•Të posedoj veturë personale(shpenzimet mbulohen nga kompania) •Përparësi kanë çiftet


-Pagesat bëhen me standarde europiane

-Udhëtime,seminare dhe trajnime pa pagesë

-Ngritje profesionale në karrierën bisnesore

-Orar të plotë dhe fleksibil


Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV e tyre të bashkangjitur me një foto në E-mail: aida_s15@hotmail.com

Viber: +37745542458


PASE
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment