Kthehu
Ska Llogo

Trajnim Dhe Konsulencë

Puntore
Onix Nsh Lipjan 17ditë të mbetura
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.04.2018

Kompania  “ONIX Granit&Mermer” N.SH me seli në magjistrale Prishtin-Ferizaj shpall konkur për: -Mjeshtër për montim.


-Mjeshtër për pulirim te gurit.


ONIX NSH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment