Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.04.2018

Kerkojme puntorë  per prerje dhe perpunim te granitit dhe mermerit


-Prerje ne makineri-Pulirim te mermerit  
Kushtet

Te kene pervoje pune ne Granit&Mermer

Te ken paten shofer  B

Rroga sipas marveshjes

ONIX GranitMermer
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment