Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.04.2018

Zepter Kosova, shpall Konkurs :                                                         


Këshilltarë/e  të shitjes


Aftësitë:


1. Të ketë përvojë pune në shitje (direkte)

2. Të ketë aftësi të mira komunikimi

3. Të ketë vullnet për punë

4. Të ketë aftësi të prezantimit  para klientëve dhe bashkëpunëtorëve

5. Mosha 28 -40


Përgjegjësitë:


1. Të kontakton klientët, Të prezanton produktet tek klientët dhe të mban administratën për klientët e tij

2. Të jetë komunikativ dhe të ketë paraqitje dinjitoze para klientëve

3. Të zgjeron listën me kontakte te klientëve

4. Të fton njerëzit që të vinë në prezantime në zyre

5. Të realizon kuotat e shitjes

6.  Përparësi - Personat  që duan të punojnë në çifte


Zepteri iu ofron


 Afirmimin dhe perfeksionimin profesional.

 Përfitime të mira materiale

 Prodhime të Zepterit dhe udhetime nëpër botë.

 Ngritja personale

 Do të vije në shprehje ngritja dhe potenciali i juaj intelektual.

 Zgjerimi i kontakteve me të tjeret

 Kontakte profesionale

 Trajnime dhe Seminare të ndryshme Ngritje personale


Do të vijë në shprehje ngritja dhe potenciali juaj intelektual.

Zgjërimi I kontakteve me të tjerët dhe udhëtime sin ë vend ashtu edhe jashtë vendit.


 Kontakte profesionale


Hyrja në botën e njerëzve afarist dhe ngritja karierës

 Zgjeron rrethin e miqëve tuaj


Ngrit në nivel më të lartë kualitetin e jetës suaj dhe familjes tuaj

Status të lartë shoqërorë sepse i takon kompanisë me Renome botërore.

Mund të fitoni,aq sa ju dëshironi !


 Emri Zepter është bërë sinonim për kualitet,stil dhe vlerë !Si të aplikoni ?


Dërgoni CV-në e juaj në: info@zepterkosova.com ; gezimsherifi@zepterkosova.com

* Konkursi është i hapur deri me datën:  28.03.2018


Zepter Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment