Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.04.2018
Roof shpk
                                   Konkurs Punësimi

Roof Sh.p.k per 10 njësit e saj
                                         1. "roof food"
                                         2. "roof Bistro"
                                         3. "roof burger"
hap konkurs plotësues pune në  pikat  shërbyese në Prishtinë  dhe Fushe Kosove, për :

                             1.Kamarier
                             2. Ndihmes Kuxhinier
                             3.Banakier
       Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Entuziazëm dhe pasion per te ofruar shërbim te shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
- Aftësi të mira komunikimi me klient
- Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz/
apo
viber  049/937/112dhe 045/559/450 ta pershkruajne cv-ne e tyre prej ores 15:30 deri 19:00

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


roof
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment