Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.03.2018

Konkurs puneKompania “Allmakes Global Services ”, me zyre ne Shkabaj ne klimoterin e pare Prishtine-Mitrovice shpall konkurs per poziten


Asistent/e Administrative


Pershkrimi i detyrave te punes:


Përgatitja e dosjes së tenderit - renditja e dokumenteve.

Shkarkimi dhe shqyrtimi i dokumenteve të tenderit përmes E-Prokurimit

Sqarimet dhe informatat plotësuese në dosjen e tenderit

Raportimi i saktë dhe periodik tek eprorët.

Pergaditja e raporteve te ndryshme.

Detyra tjera shtese administrative.Kandidatet e interesuar duhet te plotesojn keto kushte per aplikim:


Pervoj pune se paku 1 vite

Njohja e mire e programeve te Excel (jo tabela te thjeshta)

Njohja e mire e programeve softwerike

Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira ndernjerzore komunikuese

Te posedoj patent shofer e deshirueshme

Te jete i gateshem te punoj me orar fleksible


Te gjithe te interesuarit per kete pozite, CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen agskosovo@hotmail.com


Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura  dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.


AGS
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment