Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 28.02.2018
-SALLONI I SANITARISE EKO KERKON TE PUNESOJE PUNETOR.

-LLOJI I PUNES: NGARKIMI I MALLIT NGA DEPO, DERGIMI TE KLIENTET DHE PUNET TJERA NE DEPO.

-APLIKUESIT DUHET TE POSEDOJNE PATENT SHOFER KATEG. B
-MOSHA: 25-37 VJEÇ.

-TE GJITH TE INTERESUARIT TE PARAQITEN NE SALLONIN E SANITARISE EKO NE FERIZAJ
-ADRESA: FERIZAJ, (MAGJISTRALA PRISHTINE-SHKUP, AFER HIB PETROL)

+377-44-604-387

EKO SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment