Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 14.03.2018

Këshilltarë të shitjes

  Zepter i`u ofron: 


Afirmim  profesional

Përfitime  materiale

Prodhime të  Zepterit dhe  udhëtime  Internacionale

Trajnime dhe Seminare të ndryshme

Zgjërim i kontakteve me të tjerët

Ngritje profesionale

Orar fleksibil


Përparësi:

Personat  që duan të punojnë në çifte


Kualifikimet:

• Mosha  25-40 vjet

• Shkolla e mesme

• Të jetë komunikativ

• Energji dhe kreativitet gjatë punës

• Të jetë i/e aftë për të punuar në grup

• Bashkëpunues dhe i/e afert me stafin

• Patent shofer kategoria “B”

• E preferueshme vetura personale

Si të aplikoni ?


Dërgoni CV-në e juaj në: info@zepterkosova.com ; gezimsherifi@zepterkosova.com

* Konkursi është i hapur deri me datën:  10.03.2018


Zepter Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment