Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 14.03.2018

PLLAKA L.L.C kërkon:


Agjent i Shitjes


Detyrat


Merret me shitjen në terren të produktit kryesor të kompanisë ( Pllaka IPTV )

Reaizon kontratat të reja me klientë rezidencial

Mirëmbanë klientët ekzistues

Hulumton tregun dhe konkurrencën

Komunikimi me klientë, dhe informimi i produkteve te reja

Raporton ankesat, sugjerimet, dhe komentet e klientëve.
Kualifikimet


Përvojë në shitje dhe marketing

Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut

Aftësi prezentimi dhe komunikimi

Aftësi të punës ekipore dhe vetiniciativë

Aftësi të shkrimit të raporteve

Njohuri të gjuhës Angleze

Patent shofer kategoria ,,B"

Diplomë Universiteti perparesi (e preferueshme)
Si të Aplikoni


Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:


Email: pllaka.llc@gmail.com 


Pllaka LLC
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment