Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 14.03.2018
FxNet eshte ne kerkim te Account Manager te rinj ne gjuhen TURKE.
Nese e ndjen veten te afte per te komunikuar ne tregun turk si dhe i durueshem per te arritur fitime te niveleve europiane, atehere duhet te jeni ne FG MARKETS.
Kompania jone me nje eksperience mbi 30 vende te botes, tashme edhe ne Shqiperi eshte ne kerkim te stafit te ri.
Jemi nje institucion financiar qe operojme me vendet me te mira europiane dhe me tej .
Turqia eshte targeti jone i rradhes.
Prandaj po kerkojme punonjes qe te jene njohes te mire te gjuhes Turke.
Dhe te motivueshem nga parate dhe karriera.

Bashkangjsini nje CV dhe numrin tuaj te telefonit ne email- hr@fxnetemail.com
dhe do tju kontaktojme per nje orar interviste (brenda 24 orsesh)

ALSON TRADE
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment