Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.03.2018

- Përgaditje e mesme shkollore ne njeren nga
1)Drejtimi teknik makinerise,
2)Auto mekanik,
3)Auto elektricist apo
4)Komunikacionit


- Te kete deshmi per trajnim dhe aftesim ne institucionin perkates per profesionin e kontrolluesit te mjeteve
- Te kete patente shofer B (obliguar) C (perparesi)
- Te kete se paku Nje vit pervoje pune ne Kontrolle Teknike
- Te jete i pergjegjshem ne pune
- Të jetë entuziaztë dhe aftësi për të krijuar frymë ekipore
Si të Aplikoni


Cdo dite pune E hene - E shtune 8:00 - 17:00


REFORMA shpk
Kastriot - Shkabaj


Reforma shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment