Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.03.2018
MOB IN SHPALL KONKURS

Për vendet e lira të punës:

1. ASISTENT NË ADMINISTRATË

Kushtet:

• Shkollimi i lartë,

• Te ketë provojë pune në Administrat

• I/E aftë të punoj në  grup

• Njohuri të shkëlqyeshme ne Kompjuter (Microsoft Office)

• Të jetë efektiv në punë dhe i/e gatshëm/e për punë nën presion.

• Pa obligime shkollore

Per aplikim mund te paraqiteni ne Administrat te Mobin-it ne Fushe Kosove.

Për informata lajmërohuni në tel:

FUSHE KOSOVE (Administratë-Depo): 049 937 846
Email: info@mobin-ks.com
           il.erzenisma@gmail.com

MOBIN
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment