Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.03.2018

SHPALL KONURS PER:


              VOZITES KAMIONI PER KOSOVE DHE RAJON


Përgjegjësitë dhe Detyrat:


- Është përgjegjës për transportimin e mallrave te aranzhuara ne baze të kërkesës dhe destinacionit te caktuar.

- Është i obliguar të siguroj që makinat e kompanisë te drejtohet sipas standardeve dhe rregullave te kompanise dhe komunikacionit.

- Është i obliguar të asistoj dhe kontrolloj ngarkesen e mallit ne kamionin e tij.

- Detyra tjera sipas nevojës te percaktuara nga mbikqyresi i tij/saj.


Kualifikimet Profesionale


-  I motivuar dhe ambicioz

-  Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

-  Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit

-  Patentë shoferi kategorinë “C” “E”

aniki-trans
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment