Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.10.2017

Konkurs në Call Center për njohës të Gjuhës Angleze, Gjuhës Gjermane,Gjuhës Spanjolle,Gjuhës Italiane

Kompania ofron
•Ambient modern dhe motivues për punë,
•Trajnime për fillestar
•Orar fleksibil
•Paga te larta

Kandidatët e interesuar duhet:
•Të kenë njohuri te mira ne Gjuhen angleze ose ne Gjuhen Gjermane .
•Të kenë shkathësi komunikuese me klientë,
•Aftësi bazike të përdorimit të kompjurterit,
•Të jetë I motivuar për punë

Të interesuarit mund të dërgojn CV-n në e-mail adresën yllicakolli@gmail.com

C center
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment