Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.09.2017
Auto Haxhia është kompanii që merret me rregullimin e veturave, limari si dhe procese tjera pas aksideneteve. Gjindet në Prishtinë, afër Qafës.

Shpall konkurs pune për mjeshtër me përvoj në procese të limarisë.


Detyrat kryesore:

• Cmontim dhe montim të pjesëve t’veturave;
• Puna me KIT dhe proceset tjera përcjellëse;Aftësitë:

• Të ketë aftësi për rregullimin e veturave (limari) nga fillimi deri në fund;
• Të ketë përvoj në këtë lami / përvoja me KIT merret si pëparësi;
Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në nr 044 802 794, për informata të mëtutjeshme.

Auto Haxhia
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment