Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.11.2017

Ofroj pune per nje mesuese privat per 2 femije kl.1 dhe kl.2. Mesimi mbahet ne banese private me orar te caktuar sipas marveshjes. Mesueseja duhet te jete çertifikuar sidomos ne lendete gj.angleze dhe matematike ,jane primare. Adresa: Lagjja Emshir ne Prishtine


AutoSalloni Alberti
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment