Kthehu

Hoteleri Dhe Turizëm

Shitese
Roof Prishtinë 16ditë të mbetura
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.10.2017
"Bite"
                                   Konkurs Punësimi

"Bite" e cila funsionin ne kuader te "TREGU GROUP "me shitjen e pjekurinave dhe ëmbelsirave hap konkurs plotësues pune në 3  pikat shërbyese në Prishtinë, për :

            1.  Shitese

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Entuziazëm dhe pasion per te ofruar shërbim te shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz/

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


roof
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment