Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.10.2017
Tregu Group
                                   Konkurs Punësimi

    Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.
"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

    Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:
1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat per:

            
             1.  Shitës/e
             2.  Sektorist/e
           
       
  Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Përvojë pune të shitjes me pakicë
-Përgjegjëse për sektorin e caktuar
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz
*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment