Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.10.2017
"Librex"-SHPK

Shpall konkurs për vende të lira të punës

Pozita:Agjent/e Tregtar Për Kosovë
Kushtet:

Aftësi të mira komunikimi

Patent shoferi kategoria B,të posedoj veturë personale

Përparesi për të gjithë aplikuesit në qifte

Orar fleksibil për punë,trajnime profesionale nga ligjerues vendor,rajoni dhe ndërkombëtar

Udhëtime dhe seminare të ndryshme nëpër shumë vende të ndryshme të botës

Ngritje profesionale në karrierën e shitjes dhe biznesit.

Për info -Viber-045-275-186

Te gjitha CV të dërgohen në emailin : jakupibleron@gmail.com

LIBEREX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment