Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.10.2017
"Kompania franceze Gama Europharm ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te zgjeroje stafin me 2 punonjes te rinj ne lamine e perfaqesise mjekesore

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:
1- Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi apo marketing.
2-Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
3-Te posedojne patent shofer
4-Eksperienca eshte avantazh per kandidatet qe e posedojne
5-Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.
6- Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com
7- Ne CV te bashkangjitet nje leter motivimi dhe paga e synuar prej aplikantit

Gama Europharm
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment