Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.09.2017
M&M shpk
Shpall konkurs për vende të lira të punës
Pozita : Agjentë-e Tregëtar
Rajoni : Gjithë Kosovenë
Kushtet : Patent shoferi – kategoria B
Te ket veturë personale
Perparesi te gjith aplikuesve ne qift
Perfitime ne rast punesimi
Pagë konkuruese ne rajon dhe me gjerë (sipas marrveshjes)
Orar I fleksibil për punë,trainime profesionale nga ligjeruest me te njohur vendor dhe nga rajoni
Udhtime dhe seminare te ndryshme neper shumë vende të ndryshme te botës
Ngritje profesionale ne karrier e shitjes dhe biznesit
Konkursi mbetet I hapur deri më 29.09.2017
Te interesuarit CV e tyre duhet t’i dergojnë në mm.punesohu@gmail.com

MM shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment