Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.10.2017
Pi Qendra Estetike  hap konkurs për pozit, Përkthyese të Gjuhës
Turke  ,aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike info@piestetik.com ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.
• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038/221-001- 045-255-005.
• Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (Për ballë Rings Caffe-PRISHTINE

PI - Qendra Estetike
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment