Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.10.2017
Restauranti  IN-N-OUT me lokacion ne lakrisht, Prishtine-Hap konkurs pune per keto pozita:

1.Kamarier
2. ShankistTe interesuarit mund te paraqiten ne tel  049887000 si dhe ne email adresen :morinaarben@hotmail.com

IN-N-OUT SH.P.K
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment