Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.09.2017
Kushtet : Patent shoferi – kategoria B

-Te ket veturë personale
-Perparesi te gjith aplikuesve ne qift
-Perparsi te gjith aplikuesve femra
-Perfitime ne rast punesimi
-Pagë konkuruese ne rajon dhe me gjerë (sipas marrveshjes)
-Orar I fleksibil për punë,trainime profesionale nga ligjeruest me te -njohur vendor dhe nga rajoni
-Udhtime dhe seminare te ndryshme neper shumë vende të ndryshme te botës
-Ngritje profesionale ne karrier e shitjes dhe biznesit
-Konkursi mbetet I hapur deri më 29.09.2017
-Te interesuarit CV e tyre duhet t’i dergojnë në muhamedrexhepi21@gmail.com
Info: viber (+377) 045 999 050

Diamond Dream Corporation
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment