Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.10.2017

Bashkëpunëtorë/e në fushën e Kujdesit ndaj Klientëve me kontratë afatgjate

5 njohës të mirë të gjuhës daneze


Kompania jonë në Prishtinë, në bashkëpunim me një kompani evropiane, shpallë konkurs për 5 bashkëpunëtorë  – Njohës të mirë të gjuhës daneze.

Fusha ku partneri ynë operon është transporti publik.

Detyrat

Këshillim klientësh

Përpunim të e-mail-ve dhe telefonatave

Përpunim dhe menaxhim të proceseve dhe aktiviteteve komerciale në sisteme të dedikuara


Profili

Njohës i mirë i gjuhës daneze në shkrim dhe lexim

Aftësi të mira komunikuese

I gatshëm për shkollim intern

Entuziast për të punuar me klient

Vetë iniciativë, i gatshëm për të mësuar, dhe aftesi për punë ekipore

Fleksibil, i gatshëm për sfida dhe për të marr përgjegjësi të reja


Ofrojmë

Pagesë të mirë dhe të saktë

Kushte të mira sociale (ne marrim përsipër pjesën prej 5% të punëmarrësit për pension)

Mundësi të mirë për tu zhvilluar tutje

Mjedis i shkëlqyer pune

Mundësi për tu trajnuar

Orar pune fleksibil

Pagesë shtesë për punë në fundjavë

Keni dëshirë të jeni pjesë e një kompanie të suksesshme? Atëherë mos hezitoni të konkuroni duke dërguar CV-në tuaj me e-mail: hr@evrotarget.com apo në www.evrotarget.com Tel: 038 406 700 (Për sqarime nga ora 09:00 – 21:00)


Konkursi është i hapur deri me 31.10.2017


evroTarget
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment