Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.08.2017

N.T Liridoni shpallë konkurs:


Merchandiser -MitrovicëPërshkrimi i detyrave:


• Përgjegjës për ekspozimin dominues të produkteve të caktuara, dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte, mbajtjen e kontakteve të rregullta me blerësit, mbajtjen e kontakteve me tregtarët, analizimin e tregut, etj.

• Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brendit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte.

• Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve

• Të stimuloj vëmendjen e konsumatorëve për produktet e brendit, brenda territorit të definuar përmes pozicionimit të përshtatshëm dhe ekspozimit të produkteve.

• Në kërkim të vazhdueshëm të rasteve për të zgjëruar ekspozimin e produkteve të brendit përkatës.

• Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit.

• Krijon raporte profesionale me punëtorët në pikat e shitjes.

• Asiston shitësit me pakicë në zhvillimin efektiv të biznesit me produktet e brendit perkatës.

• Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërine e produkteve të produkteve të brendit në treg.


Kualifikimet e kërkuara:


• Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare në fushën e Marketingut është përparësi;

• E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising ne industrinë ushqimore;

• Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;

• Të ketë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;

• Të ketë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion;

• Të ketë njohuri bazë të brendeve të kompanisë;

• Të ketë imazh profesional, dhe sjellje korrekte;

• Të jetë i/e gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona..


CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com, të ceket ne Cv pozita dhe vendi për të cilin aplikoni.Konkursi do jetë i hapur deri më datën 24.08.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


N.T Liridoni
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment