Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.08.2017

N.T Liridoni shpall konkurs per pozitën: Agjent Shitje- Prishtinë Detyrat kryesore:

• Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;

• Zbaton planin e parashikuar të shitjes;

• Analizon prezencen e produkteve ne treg, përcjelle konkurencën;

• Realizon të gjitha komunikimet me klientë;

• Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;

• Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;

• Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

• Të ketë diplomë universitare (e preferushme);

• Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë pune në të njëjtin profil pune në industrinë ushqimore;

• Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;

Aftesi të shkëlqyer  komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekip;

• Të jetë i gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona;

CV-të tuaja mund t’i dërgoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com , të ceket në Cv pozita dhe vendi për të cilën aplikoni.Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 24.08.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


N.T Liridoni
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment