Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.09.2017
Endi inc shpall konkurs:

Per poziten promotere mbare Kosoven

Kushtet e pozites jane:

1. Te jete komunikative
2. Te jete e gjall dhe e afte per pune
3. Promocioni mbahet me dy orare prej 09:00-17:00 dhe prej 17:00-22:00
4. Te jete mbi moshen 18 vjeqare
5. Te kete se paku shkollen e mesme te perfunduar

Te interesuarat te lajmerohen ne 045 110 337

Endi inc
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment