Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.09.2017
Fabrika e mobilieve “ALBED” Vushtrri, shpall konkurs për keto vende te lira pune:

1.Montera brenda në fabrike 4 persona.
2.Montera për teren 3 persona.
3.Punetorë per tapacir (veshje të mobiljeve) 3 persona.
4.Inxhinier/e  i/e makinerise 2 persona.


Kualifikimet e kerkuara:
• Të ketë njohuri dhe pervojë punë në industrinë e drurit.
• Te ketë aftesi për punë në grup dhe shkathesi në zgjedhjen e puneve të ndryshme për të cilat është përgjegjes.
• Të ketë motiv te lartë dhe aftesi për punë.
• Aftësi të shkëlqyshem komunikimi.
• Të jetë i gatshëm të punojë edhe jashtë orarit.


Konkursi do të jete i hapur deri te plotësohen vendet e punës.
Për aplikim duhet personalisht të paraqiteni në fabrikë.
Adresa: Rr.Kongresi i manastirit Vushtrri.
Email: info@albed.org
Tel: 045 504 773
       045 504 777

ALBED
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment