Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.09.2017
ALPINA Caffee / Pastiqeri, është një biznes i ri në Lagjen Dardania, Prishtinë.
Kërkojme nji shankiste / kamariere (femra).

Cka kërkojmë nga aplikantet?

- Shkolla e mesme
-       Eksperience pune me aparat te kafes
- Entuziazëm dhe pasion per te ofruar shërbim te shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve


Cka ofrojmë?

- Paga 230 Euro Neto / 267 Euro Bruto
- Ambient komod te punës
- Trajtim fer dhe respekt
- Trajnime
- Uniformë

viber +38649787927

Alpina Caffe
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment