Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.09.2017
Roof Bar
                                   Konkurs Punësimi

Bar & Restaurant "ROOF" hap konkurs plotësues pune në pesë pikat shërbyese në Prishtinë, për :

             1.  Kuzhinier
             2.  Ndihmes Kuzhinier
             3. Kamarier
             4. Banakier
Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Entuziazëm dhe pasion per te ofruar shërbim te shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz/
apo
viber  049 /937-112 ta pershkruajne cv-ne e tyre prej ores 15:30 deri 19:00

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


roof
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment