Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.07.2017
Almakos sh.p.k mirret me shitjen e produkteve konditorike dhe higjenike , ben distribuimin e disa brendeve ne Kosove

Shpall konkurs per : Komercialist/e per Ferizaj (1 Mashkull , 1 Femer)

Detyrat dhe pergjegjesite:
Arritja e objektivave mujore te percaktuara
Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
Prezantimi i produkteve te kompanise
Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
Kualifikimet e kerkuara  :
Minimum shkolla e mesme e perfunduar
Te kete pervoje pune se paku dy vite( te specifikohet puna e me hershme)
Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
Obligative Patent shoferi – Kategoria B
Te jete banues/e i/e rajonit te Prishtines, Lipjanit , Ferizajit

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email almakos001@gmail.com apo mund te kontaktoni dhe ne numrin 045 502 651

Konkursi te jete I hapur dy jave

ALMA KOS sh.p.k
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment