Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.07.2017

N.T Liridoni shpallë konkurs:

Shofer me kategorinë C.


Vendi i Punës: Prishtinë


Përshkrimi i detyrave:-Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;

-Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;

-Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;

-Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.


Kualifikimet e kërkuara :


- Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.

- E preferuar 1 vit përvojë në punë të njejtë, apo të ngjashme

-Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës.

- Të jetë i gatshëm të punojë në presion, dhe me orar fleksibil varësisht nga sezona

- Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë C.


CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com, të ceket në Cv pozita  dhe vendi për të cilën aplikoni.Konkursi do jetë i hapur deri më datën 22.07.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


N.T Liridoni
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment