Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.07.2017

N.T Liridoni shpall konkurs per pozitën: Agjent Shitje-për rajonin e Mitrovices dhe Vushtrris.  Detyrat kryesore:


• Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;

• Zbaton planin e planifikuar të shitjes;

• Analizon prezencen e produkteve ne treg, përcjelle konkurencën;

• Realizon të gjtiha komunikimet me klientë;

• Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;

• Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;

• Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:


• Të ketë diplomë universitare (e preferushme);

• Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë pune në të njëjtin profil pune;

• Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;

  Aftesi të shkëlqyer  komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekip;

• Të jetë i gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona;

• Preferohet vendbanimi i kandidatit të jete Mitrovicë apo Vushtrri.CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com të ceket në Cv pozita  dhe vendi për të cilën aplikoni.Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 22.07.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


N.T Liridoni
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment