Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.08.2017
Poliklinika UNI shpalle konkurs për angazhim me orar te plote dhe gjysme orari, për specialistet e lemive te poshtë shënuara.

1. Psikolog Klinik
2. Psikiatër
3. Pediatër
4. Ortoped
5. Kardiolog
6. Endokrinolog

Kandidatet duhet te kenë kualifikimet e kërkuara specialistike sipas profesionit, dhe te kenë te drejte ushtrimin e veprimtarisë mjekësore ne Kosove.
Te gjithë te interesuarit le te dërgojnë një CV ne poliklinikauni@gmail.com deri me 24 korrik 2017.

Poliklinika UNI
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment