Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 25.07.2017

Rrjetet e dyqaneve te telefonis mobile Pick n' Talk hapë poziten e lire pune në Therand (Suhareke),

     -  SHITËS/E  PËR LOKAL


Përshkrimi i Detyrave të Punes :


• Prezentimi i produkteve dhe shitja e artikujve tek klientët

• Njohurit e mira menaxheriale dhe komunikuse 

• Krijimi i raporteve ne baza ditore dhe javore

• Njohuri të mira të sistemeve aplikative, si iOS, dhe Android

• Respektimi i manualit të punësKërkesat per Shites/e


• Të ketë përvojë pune (referenca)

• I shpejt dhe i organizuar

• Diplomë e shkollës së mesme, fakullteti është përparësi.

• Të jetë fleksibil dhe të ju përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

• Aftësi të shkëlqyera komunikuese

• Disponibilitet për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme.Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne email adresen si dhe te ceket pozita per te cilen aplikoni në: pickntalkhr@gmail.com  ose fizikisht mund ti dergoni CV në lokalin PickNtalk në Viva Fresh Store Therand, Rr  E Deshmorve.


Afati i fundit i aplikimeve është data 25.07.2017

Te gjithe kandidateve ju deshiroim suksese…


Pick n' Talk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment