Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.08.2017
KONKURS

Komapnia Inovative e Marketingut Urban Advertising Shpall konkurs për bashkëpuntorë të jashtëm – Agjentë të Shitjes/Partnerë për shitjen e hapsirave të marketingut.


Kushtet e përgjithshme

- Përvoj pune në shitjen e shërbimeve të marketingut
- Aftësi për shitje të shërbimeve dhe produkteve
- Njohje e mirë e tregut dhe bizneseve në Kosovë
- Komunikim të mirëfilltë me klientët potencial

- Pagesa sipas angazhimit vetanak provizion shumë atraktiv

CV-të tuaja dërgoni në email-in info@urbanadv-ks.com. Kandidatet e sukseshëm do të kontaktohen mrenda 7 dite. Info: 049 110 805

Urban Advertising
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment