Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.07.2017
Cacharel & PIERRE CARDIN kërkon Shitëse në dyqan (Full Time) për dyqanin e ri ne qytetin e Prishtines (ALBI MALL), një nga brande-ve më prestigjoze të modës.


Përgjegjësitë Kryesore:


• Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm klientëve;

• Kryen prezantimin e produkteve tek klientet e dyqanit.

• Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit: prezantim produkti, prerje fature/kuponi fiskal dhe arketim.

• Informon klientët për koleksionet e reja dhe pershtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te Cacharel.

• Vendos artikujt në dyqan sipas masave dhe rregullave të Brand-it;

• Merret me zëvëndësimin e artikujve që mungojnë në dyqan;

• Kujdeset që dhoma e provës dhe ambjentet e dyqanit të jenë të rregullta dhe të pastra;

• Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.


Kërkesat për këtë pozicion janë:


• Të ketë përfunduar shkollën e mesme (Diploma Universitare është avantazh);

• Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve jo më pak se 1 vjet (Eksperienca në Fashion është avantazh);

• Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit;

• Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;

• Të jetë e motivuar, e besueshme dhe me dëshirë për të punuar;

• Të zotërojë mirë gjuhët Angleze (është avantazh).


Kontakt:

email: pierrecardin.kosova@gmail.com & erion.zyko@prestigef.com

Numri telefonit: 049 49 6200

Cacharel
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment