Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.08.2017
Almakos sh.p.k shpall konkurs per :

             Vend i lirë pune për:

                    Shofer


Kualifikimet :

Personat me përvojë pune ( kane perparesi )
Të ketë patentë shoferin kat.B
Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
Te jete banues i rajonit te Prishtines


Tjera:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në në e-mail adresën almakos001@gmail.com  apo te kontaktojne ne numrin 045 / 502 651
Konkursi mbetet i hapur  30 dite llogaritur nga data e publikimit.

Te perzgjedhurit do te kontaktohen.

almakos shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment