Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.08.2017
Kategoria: Ndertimtari
Pozita: Mjeshtër të mallterit
Lokacioni: Prishtinë
Konkursi: 15 ditë


Pershkrimi: Kompania “IZOMOBIL”, është kompani që bëjmë termo-izolimin dhe hidro-izolimin e pishinave, terasve, shtëpive dhe ndërtesave me anë të makinave spërkatëse me anë të materialit të Polyureas dhe Poliuretanit.
Izomobil shpall konkurs për: 3 Mjeshtër të mallterit
Kushtet e punës:
1. Përgaditja e terenit për izolim: rrafshimi e mureve, pishinave, terasve etj. ku do të kryhet izolimi. 
2. Të jetë i saktë dhe i shpejtë në punën që bën.
3. Të ketë aftësi bashkpunimi.
4. Patentë shoferi
Për informata më të hollësishme mund të na vizitoni në zyret tona, gjindemi në: Lagjen Kalabria, Rr.Ymer Aliu, Nr.70, Pallati Z4, Hyrja 1, Prishtinë,
çdo ditë pune duke filluar nga ora 9:00 deri ne ora 17:00, ose mundë të lajmeroheni në Nr e Telefonit. 049 496 546.

Emri i Kompanisë: Izomobil

Website: www.izomobil.com

E-mail: izomobil@gmail.com

Izomobil
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment