Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 25.07.2017
Kerkojm 2 puntore dhe 1 puntore për pastrim vendi punes ne M&sillos ne Xerx.
Konkursi me  qeni i hapur pi dates 12.07.2017 deri 25.07.2017
Numrat kontaktus   045 587 801 049 766 326

Kristal-B
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment