Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.06.2017
HYGIENE SERVICE KOSOVA është partner i franshizës Hygiene Service, kompanise me te madhe dhe lidere ne regjionin e Ballkanit per produkte higjienike.

Kerkojme Agjent te Shitjes per promovimin dhe shitjen e produkteve te kompanise sone (produkte higjienike) ne qytetin e Prishtines.

Detyra e juaj eshte qe te bëni prezantimin (shitjen, lidhjen e kontratave per furnizim) e produkteve ne: lokale afariste, bar-kafeteri, restaurante, hotele, butika, zyra, etj.

Kualifikimi dhe përvoja:
-Aftësi të shkëlqyera komunikative me klientë
-Aftësi të shkëlqyera prezentuese
-Përvoje pune në shitje
-Mosha e preferuar 23-35 vjec

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV në e-mail adresën: hygiene.kosova@gmail.com

HYGIENE SERVICE KOSOVA
www.HygieneServiceKS.com
facebook.com/HygieneServiceKosova

HYGIENE SERVICE
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment