Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.07.2017
                                     Tregu Group
                                   Konkurs Punësimi


    Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare në 4 pika në Prishtinë. Posedon qendra me ambient të mbyllur me klimatizim dhe kushte bashkëkohore. "TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

    Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:
1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Me rastin e hapjes së pikës se 5-të në Fushë Kosovë, Tregu Group shpall konkurs pune për pozitat :

             1.  Arkatare
             2.  Shitës/e
             3.  Sektorist/e
             4. Depoist
             5. Furnizues
             6. Kuzhinier/e
             7. Ndihmës Kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Përvojë pune të shitjes me pakicë
-Përgjegjëse për sektorin e caktuar
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web :
http://www.treguiri.biz/
apo
Nga e Hëna deri të Premten duke filluar nga ora 12:00 deri 18:00,  te përshkruajne CV-n e tyre në Viber 049/412-415

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment