Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.06.2017
Bashkëpunëtorë/e në fushën e Kujdesit ndaj Klientëve me kontratë afatgjate
10 njohës të mirë të gjuhës frënge
Kompania jonë në Prishtinë, në bashkëpunim me një kompani evropiane, shpallë konkurs për 5 bashkëpunëtorë  

Njohës të mirë të gjuhës frënge

Fusha ku partneri ynë operon është transporti publik.

Detyrat
 • Këshillim klientësh
 • Përpunim të e-mail-ve dhe telefonatave
 • Përpunim dhe menaxhim të proceseve dhe aktiviteteve komerciale në sisteme të dedikuara

Profili
 • Njohës i mirë i gjuhës daneze në shkrim dhe lexim
 • Aftësi të mira komunikuese
 • I gatshëm për shkollim intern
 • Entuziast për të punuar me klient
 • Vetë iniciativë, i gatshëm për të mësuar, dhe aftesi për punë ekipore
 • Fleksibil, i gatshëm për sfida dhe për të marr përgjegjësi të reja

Ofrojmë
 • Pagesë të mirë dhe të saktë
 • Kushte të mira sociale (ne marrim përsipër pjesën prej 5% të punëmarrësit për pension)
 • Mundësi të mirë për tu zhvilluar tutje
 • Mjedis i shkëlqyer pune
 • Mundësi për tu trajnuar
 • Orar pune fleksibil
 • Pagesë shtesë për punë në fundjavë

Keni dëshirë të jeni pjesë e një kompanie të suksesshme?
Atëherë mos hezitoni të konkuroni duke dërguar CV-në tuaj me e-mail: hr@evrotarget.com apo në www.evrotarget.com Tel: 038 406 700 (Për sqarime nga ora 09:00 – 21:00)

Konkursi është i hapur deri me 30.06.2017

evroTarget
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment