Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.07.2017
Pershkrimi i punes
 EDC Group eshte kompania qe meret me Distribuimin dhe shitjen e Kozmetikes.
             Vend i lirë pune për:
              Agjent/e Shitje

Detyrat

Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisëâ
Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhea rritjen e objektivave te caktuara tëshitjes


Kualifikimet

Personat me përvojë pune ( kane perparesi )
Të ketë patentë shoferin kat.
 Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve


Tjera

 Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në në e-mail adresën: info@edcgroup-ks.com.
Konkursi mbetet i hapur shtatë 20 ditë, llogaritur nga data e publikimit.
Te perzgjedhurit do te kontaktohen.

EDC Group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment