Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.07.2017
Restaurant TE HALIMI”sh.p.k. me seli në Prizren shpall:
KONKURS

Për plotësimin e vendeve të punës:
 1 Kamarier/e
 1 Depoist/e
 1 Enëlarës/e
“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi. Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë për nevojat e Restaurantit  në Prizren dhe Prishtinë- filiala në Lagjen Marigona.
Nga Kandidatët kërkohet:
• Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
• Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
• Të ketë paraqitje profesionale;
• Aftësi të mira komunikuese;
• Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit/teknologjisë;
• Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
• Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.
Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të dhe një foto elektronike të bashkangjitur në adresën: tehalimi@gmail.com
Nuk pranohen forma të tjera të konkurrimit. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.         
  Prizren me: 12.07.2017

Restaurant Te Halimi
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment