Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 14.07.2017
TELESAKO është kompani e specializuar në Mbeshtetje të konsumatorit e cila fillon në Peje me projektin Outbound.

Call Center Agent - Outbound,
Kompanija TELESAKO ofron mundesi punesimi si Call Agent në Peje. Ne nje ambient modern të punes ju keni mundesi të ndertoni karieren tuaj dhe te punoni në një kompani modern të udhehequr nga nje menaxhment me experience në Costumer Support Industry dhe të Energjetikes.
Call Center Agent   20 Pozita
Për të aplikuar, ju duhet të keni njohuri të gjuhës Gjermane si dhe aftësi komunikimi me klientët në fushën e biznesit.

Ne ofrojmë:
Pagë konkuruese prej 800 EUR bruto në muaj, plus bonuse ne baze te performances.
Orar të përshtatshëm nga ora 08:30 – 16:30.
Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.
Kontrat bazuar në ligjin e punesimit në Kosovë
Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.

Ne kërkojmë:
Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.
Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.
Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.
Nese mendoni qe keni aftesi per kete vend te punes apliko tani, Shtoje CV-ne dhe mbush rubrikat me poshte.

http://telesako.com/

Suksese.

TELESAKO
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment