Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 20.07.2017
Kompania farmaceutike MB Pharma, përfaqësues i fabrikës PHARMACTIVE Ilac
Turkiye me qender ne Prishtine, kerkon te punesoje perfaqesues dhe shites
mjekesor me karakteristikat si me poshte:
Regjionet:
ï‚· Regjioni Prishtine
ï‚· Regjioni Mitrovice
ï‚· Regjioni Pejë
ï‚· Regjioni Prizren
ï‚· Regjioni Ferizaj
ï‚· Regjioni Gjilan
ï‚· Regjioni Gjakovë
Kualifikimet:
ï‚· Te jete i /e diplomuar ne nje nga deget e mjekësisë, kimisë,
ï‚· Te posedoje patent shofer te kategorise B,
ï‚· Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,
ï‚· Te njohe te pakten nje gjuhe te huaj, e preferuar gjuha turke dhe angleze,
ï‚· Te jete energjik,komunikues dhe i afte te punoje ne grup,
Te interesuarit te dergojne CV ne email adresen: konkurs.mbpharma@gmail.com
Konkursi është I hapur deri me datën: 20.06.2017

MB Pharma
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment