Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.06.2017
KONKURS – VENDE TE LIRA PUNE

Kompania  e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.

Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë:

- Oficer Patrullues për Prishtinë  –  4 pozita

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
- Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
- Përvoja e punës në lëmin e Sigurimit e preferuar;
- Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
- Të jenë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për Sigurim Themelor.

Kandidatët duhet të kenë:
- Patentë shoferi valid, kategoria B;
- Përvojë të mirë në vozitje dhe njohuri për makina;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

Afati për aplikim është i hapur nga data 14 deri me datën 30.06.2017, nga ora 09:00 deri 17:00.
JU MIREPRESIM!

Delta Security
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment