Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 23.06.2017
London Taxi
10 Vozitës

QytetiPrishtina
Detyrat

• Vozitje e automjetit (LONDON TAXI) në bazë të rregullave të brendshme të kompanisë;
• Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës;
• Mirëmbajtja e automjetit;
• Respektimi i rregullores së brendshme të kompanisë.


Kualifikimet

• Të ketë patent shofer të kategorisë B;
• Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues.


Tjera

Benefitet e punëmarrësit:
• Kontratë pune afatgjate;
• Pagë konkurrente;
• Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 045 550 771.

London Taxi
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment